top of page

#countdown

Hola kulegillas!


gif

Alguns ja ens coneixeu, però pels que encara no ens coneixeu ens presentem.

Som l'Àlex, el Joan i el Josu, tres amics i amants de l'escalada que han buscat anar una mica més enllà de la passió i l'afició i hem decidit començar amb aquest nou projecte, Thecrux.


Tot l'equip de Thecrux està molt content d'anunciar que estrenem part de la web (encara queda més cosetes) i el blog d'escalada. Ens fa molta il·lusió afegir en la nostra pàgina web una pestanya on compartir consells i recomanacions.


Volem que sigui un espai en el qual podrem donar-vos informació, però sobretot consells i la nostra opinió. Esperem que us serveixi a alguns per aprendre coses noves.


gif


No dubteu en què estem oberts a les vostres inquietuds kuleguillas. Digueu-nos quines curiositats teniu i tractarem d'escriure un article relacionat!


Ens podeu seguir també a les nostres xarxes socials d'Instagram, Facebook, Twitter.


#escalada #rocodromo #climb #mountains #rockclimbing #nature #adventure #hiking #bouldering #climbing_pictures_of_instagram #mountain #travel #outdoors #climb #trekking #mountaineering #climber #climbinglife #escalada #fitness #timetoclimb #explore #liveclimbrepeat #outdoor #boulder #sportclimbing #climbing_lovers #climbingphotography #roco #blogescalada #blog

118 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page